APT SureStreamer
A SureStreamer célja az IP-stream fogadása, duplikálása és továbbítása az interneten keresztül egy másik SureStreamer-nek vagy SureStream-kompatibilis kodeknek.
Comrex Opal
A Comrex Opal egy webböngésző alapú Audio over IP kodek, amely kiváló hangminőségű interjúk készítését teszi lehetővé bárhol a világon, ahol van internet kapcsolat.
Broadmax LW-KP01 kommentátorpult
A Broadmax LW-KP01 kommentátorpult egy LiveWire protokollal működő egység, ami akár két kommentátor mikrofonját és fejhallgatóját tudja illeszteni egy LiveWire szabványú Audio over IP hálózathoz.
Prodys – Quantum Lite Hordozható kodek
Két szélessávú, UMTS / LTE hálózati összeköttetés egyidejű használatával, lehetővé teszi a szélessávú, megbízható átvitelt a vezeték-nélküli hálózatokon keresztül.
Telos Z/IP ONE broadcast kodek
A Telos Z/IP ONE egy 1U méretű, rack-be szerelhető, broadcast területre szánt IP kodek.
APT IP Codec [Horizon NextGen] IP kodek
A APT IP Codec az APT professzionális IP kodekek legteljesebb IP funkciókészletével büszkélkedhet, és az első, ami a forradalmi „SureStream” technológiát kínálja. Az új generációs IP audió kodek ráadásul algoritmusok széles választékát kínálja erős DSP platformon, két IP porttal és redundáns tápegységgel. Sok szolgáltatása ellenére a [...]
APT IP Silver ENCODER/DECODER IP audió kódoló / dekódoló
Az APT Stream-In Silver IP audió kódoló és Stream-Out Silver IP audió dekódoló együtt megfizethető, mégis professzionális audioátvitelt tesznek lehetővé IP hálózatokon keresztül. A Stream-In / Stream-Out Silver a professzionális és szórakoztatóelektronikai audió formátumok széles körét támogatja. A szokásos stúdió és adó közötti összeköttetés és [...]
Barix Instreamer network audió enkóder
Kiváló megoldás az internetes sugárzáshoz szükséges, stúdió-oldali enkóder funkciójának betöltésére.
Barix Exstreamer network audió dekóder
Egyszerűen kezelhető egy hagyományos web-böngészőn keresztül, vagy soros porton, illetve az opcionálisan kapható infravörös távirányítóval.
APT IP/ISDN CODEC [Equinox] audió kodek
Az APT IP/ISDN CODEC egy teljes duplex sztereó audió kodek, mely IP, ISDN és X.21/V.35 csatlakozásokat kínál. Az elsősorban stúdió és adó, valamint stúdiók közötti hálózati kapcsolatra szolgáló készülék broadcast minőségű audió átvitelt biztosít DSP alapú platformon, az év 365 napján, napi 24 órás működési megbízhatósággal. [...]
Axia xNode audio hálózat
Az Axia xNode-ok könnyű, ventillátor nélküli, fél-rack széles, nagy teljesítményű IP-Audio interfészek a Telos Alliance-től. AES67 kompatibilis!