RCS Zetta adáslebonyolító szoftver
RCS Zetta adáslebonyolító szoftver

Az RCS Zetta a zseniális felépítésének és kiemelkedő felhasználó-barátságának köszönhetően a legelterjedtebb rádiós adáslebonyolító szoftver a világon, ami világszerte több ezer rádióállomás visszajelzései és évtizedes tapasztalatok alapján fejlődött ki.

Az RCS Zetta felépítése és felülete teljesen moduláris, egy központi “launcher” applikáció felelős a különböző szolgáltatások folyamatos futtatásáért, így minimalizált (gyakorlatilag nulla) annak az esélye, hogy a kijátszás megálljon. Ez egyben azt is jelenti, hogy a playout teljesen független a felhasználói felülettől, így ezt bármilyen gépen futtathatjuk, sőt, akár távolról is, egy böngészőből, a Zetta2Go segítségével is szerkeszthetjük az adást.

A Zetta “No Limits” designnak köszönhetően funkcionalitásában is tökéletesen rugalmas terméket kapunk, bármilyen platformra is dolgozunk vele. A csomag alapból tartalmaz minden olyan funkciót, amire egy naprakész hangzást előállítani szándékozó rádióban szükség van (pl. hangosságra optimalizált kijátszás).

A felhasználói felület teljesen személyre szabható, hamar megszokható és kényelmes. A háttérben dolgozó SQL Server szolgáltatásainak köszönhetően pedig rendkívül megbízható és később akár rugalmasan bővíthető a rendszer. A Zetta mellett teljes kompatibilitással használhatjuk a GSelector music scheduling, az Aquira hirdetéskezelő és automatizáló, illetve az RCS News hírszerkesztő szoftvert is.

Bővebb információ a gyártó honlapján. Irodánkban megtekinthető, kipróbálható és tesztelhető. Ha kérdése van, árakra kíváncsi, keressen miket bizalommal!

Köszönjük, a terméket a kosárba helyeztük!

Mit kíván tenni ezután?
Tovább nézelődik a termékek között vagy megtekinti kosarát?