Omnia VOLT digitális adásprocesszor
A VOLT nagyobb teljesítményt ad 1U méretben, mint amit más piaci szereplők 3U-ban képesek prezentálni.
BW Broadcast DSPXtra Encore AM, FM és HD audió processzor
Flexibilis hardware és firmware. Optimális FM, AM, stream, DAB és HD adás előállítására is.
Z/IPStream 9X/2 streaming szoftver
Magában foglalja az összes tulajdonságát a Z/IPStream X/2 streaming szoftvernek az Omnia.9 processzálásával kiegészülve.
Z/IPStream X/2 streaming szoftver
A Z/IPStream X/2 egy minden az egyben audio stream előállító szoftver, beépített processzálással, melyet Windows operációs rendszerre fejlesztettek.
Omnia.7FM/AM többsávos adásprocesszor
Az Omnia.7 egy nagyon hasznos szelete a sikeres Omnia.9 funkcióinak és eszközeinek. Biztosítja az FM és HD szabványos jelfeldolgozást egy kompakt, 2U-s csomagban. Tartalmaz stúdiókimenetet nagyon alacsony késéssel, opcionális alap RDS enkódert, és még sok mást.
Omnia.9 FM/AM többsávos adásprocesszor
Az Omnia.9 egy egészen egyedülálló készülék a piacon. Nem csak azért, mert olyan algoritmusokkal dolgozik, amelyek más készülékekben nem találhatók meg, hanem azért, mert a három unitos dobozába bekerült még pár dolog, amivel ki lehet váltani egy-két eszközt.
Omnia.11 FM+HD többsávos adásprocesszor
Jobb a hangja, mint ahogy kinéz. Ez az új processzálásnak köszönhető, mely egészen egyedi hangzást állít elő: tisztább, érthetőbb, hangosabb és tömörebb élmény úgy, hogy a közben a füledet szinte csiklandozza. Hallod a zenét, hallod a beszédet, de nem hallod a processzort. Ez az Omnia.11.