Hitvallásunk, hogy az emberi kapcsolatokat erősítve teremtsünk értéket ügyfeleink számára.
Tekintsd meg eddigi legmeghatározóbb munkáinkat!

 

Referenciák

2021 – Frissítettük a DHD.audio rendszer központi mátrixát és bővítettük a NOA Audio archive rendszert.

2020 – Bővítettük a PhoneBox VoIP adástelefon rendszert, illetve frissítettük és bővítettük a teljes Clear-Com produkciós utasító rendszert. Ezen kívül, Comrex Opal okostelefon interfészeket és Prodys Quantum Lite mobil kodekeket szállítottunk.

2019 – DHD.audio RX2 keverőrendszert szállítottunk a C épület új rádió stúdióiba, valamint előkészítettük a NOA Audio archive rendszert a tömeges digitalizálásra. Ezen kívül, xNode-okkal bővítettük a LiveWire hálózatot és DirectOut MADI mátrix rendszert szállítottunk.

2021 – Elindítottuk az 1. hazai MPX over IP (központilag processzesszált) adásátviteli rendszert Pápán, majd Budapesten Omnia MPX Decoder Node-al, DEVA csendérzékelővel és mp3 back-up átkapcsolóval, Barix streaming szerverrel és Denon FM tunerrel.

2020 – Teszteltük és installátuk az Omnia.9s virtuális környezetben futtatható szoftveres adásprocesszort, valamint bővítettük a DHD.audio mátrixot előkészítve a további regionális adáslebonyolítást, illetve elindult a Cecei STL végpont is.

2019 – Nagra riporteri rögzítőket szállítottunk és frissítettük a Comrex ACCESS 2USB szettet.

2020 – DEVA csendérzékelőket és BW Broadcast Re-Broadcast receivert szállítottunk.

2019 – Yellowtec PUC2 hangkártyákat szállítottunk.

2018 – Inovonics AM Modulation monitort, MPX decodert és BW Broadcast Stereo encodert szállítottunk.

2019 – Clear-Com Delta mátrix alapú vezetékes utasító rendszert telepítettünk az e-Sport arénába integrátor partnerünkkel.

2015/16 – Megterveztük és kiviteleztük a teljes stúdiótechnikai és intercom hálózatot, azóta pedig biztosítjuk a StageTec & Merging rendszerek karbantartását, frissítését, illetve az oktatástechnikához szükséges további eszközöket.

2019 – Yellowtec Mika On-Air lámpás rádiós mikrofon karokkal tettük dizájnossá az adás stúdiót és audio-technica headsetekkel és fejhallgatókkal szereltük föl az újságírói munkaállomásokat és a stúdiókat.

2014 – Axia iQ digitális keverőpultot installáltunk az adás stúdióba és Telos VX VoIP alapú újságírói szoftveres munkaállomásokat telepítettünk.

2020/21 – IP audio-ra (Dante) állt át a Rádió 42NET adásgépe, melyhez a licenceket biztosítottuk és a szükséges DHD.audio-s módosításokat végeztük el távolról.

2016 – Kitelepülő szettel bővült a Rádió, melyet Barix kodekekből és Shure vezeték nélküli mikrofonokból állítottunk össze egy 4U-s kompakt rackbe.

2021 – A régi analóg stúdiót nyugdíjba küldtük. A mikrofonoktól az adásprocesszorig mindent kicseréltünk. Szerencsére a stábot nem, így azóta ők is Yellowtec m!ka OnAir állványon lévő nagymembrános dinamikus mikrofonba beszélnek, miközben DHD SX2 bundle keverőasztallal dolgoznak az élő műsorok és felvételek alatt. A végeredményről pedig egy Omnia VOLT adásprocesszor gondoskodik.

2017 – Bővítettük a vezeték nélküli rendszert, melynek karbantartását és 1st line supportját azóta is ellátjuk a TV2 szakembereivel.

2016 – Clear-Com Delta mátrix alapú vezeték nélküli FSII utasító rendszert telepítettünk és konfiguráltunk, mely során a régióban először biztosítottunk optikai összeköttetést a mátrix és a stúdiókban levő antennák közt.

2019/20 – Intergrátor partnerünkkel bővíttettük a VoIP vonalak számát a rendszerben és ellátjuk a rendszer 1st line supportját.

2017/18 – Clear-Com Omega mátrix alapú vezetékes és vezeték nélküli utasító rendszert telepítettünk integrátor partnerünkkel, mely a régióban először integrálta a VoIP telefon rendszert, illetve rendelkezett mobil applikációs megoldással is.

2020 – Linear Acoustic AERO.10 hangosság processzort telepítettünk.