×

Sütik kezelése

APT SureStreamer
APT SureStreamer

A SureStreamer egy olyan eszköz, amely egy IP kodektől kapott adatfolyamból, képes redundáns – akár négy (portonként kettő) – adatfolyamot előállítani és kiegészíteni azt különböző hibajavító algoritmusokkal. Létezik szoftveres és hardveres változata is. Szoftveres változata opcionálisan elérhető egyes kodekekben (APT IP CODEC, APT AoIP MULTICHANNEL CODEC), hardveres változata pedig bármilyen UDP/RTP-t használó IP kodek mellé illeszthető.

APT SureStreamer 01

A stream sokszorosítása és továbbítása

A SureStreamer célja az IP-stream fogadása, duplikálása és továbbítása az interneten keresztül egy másik SureStreamer-nek vagy SureStream-kompatibilis kodeknek.

A különböző adatfolyamok lemásolják az eredeti adatfolyamot az Encoder oldaláról és a “packet re-sequencer” / “combiner” segítségével újraépítik azt a Decoder oldalon. Továbbá a SureStream lehetővé tesz egy puffer szint konfigurálását, melynek segítségével kompenzálja a zavarokat, így a beállítást követően a késleltetés állandó lesz, a stream pedig folyamatos. Az eredeti stream reprodukálásához szükség van a csomagok helyes sorrendjére, ami azt jelenti, hogy a csomagoknak sorozatszámot kell tartalmazniuk, ezért a SureStream RTP / UDP protokollt használ.

VPN licence opció

A SureStreamVPN opció lehetővé teszi VPN-tunnel létrehozását két SureStreamer / SureStreamer-kompatibilis kodek között. A SureStreamVPN bármilyen típusú adatot továbbít és nem korlátozódik csak audio- vagy video formátumra.

APT SureStreamer 02
Tehát VPN-tunnel-t használva, lehetőségünk van videót is redundánsan küldeni, akár vezeték nélküli kapcsolattal.

Mobil SureStreamer

A Mobil SureStreamer egy mobil akkumulátorral és 2 db 3G/4G modemmel rendelkezik, így egy mobil kodek mellé illesztve, a külső helyszíni bejelentkezést vagy kitelepülést is redundánsan tudjuk a stúdióba juttatni.

APT SureStreamer 03

Extra tartalmak

SIMON DANIELS a WordCast Systems egyik területi kereskedelmi igazgatója,  néhány szóban a SureStreamről:

Egil Martin Solberg a Norvég TheRadioHub-tól pedig arról beszél, hogy hogyan segített a SureStreamer megoldani a DAB hálózat kiépítése során felmerült problémákat:

 

Összefoglalás

A SureStream tehát egy olyan hálózati technológia, amely képes egy streamből, redundáns streamek előállítására szoftveres vagy hardveres verzióban. Különlegessége, hogy négy adatfolyam előállítására is képes, azaz modemenként kettő adatfolyamra, így akár két különböző szolgáltató modemén keresztül, (modemenként is redundáns kapcsolattal) az egyik szolgáltatónál lévő hiba esetén sem áll meg a stream. A hardveres verzió bármilyen UDP/RTP-t használó IP kodek mellé illeszthető, így a már meglévő, akár nem APT IP kodekkel is használható!

Köszönjük, a terméket a kosárba helyeztük!

Mit kíván tenni ezután?
Tovább nézelődik a termékek között vagy megtekinti kosarát?