×

Sütik kezelése

Ágota Technic TC 124 mk2 telefonhibrid
Ágota Technic TC 124 mk2 telefonhibrid

Rádió- és TV-stúdiók telefonos beszélgető műsoraiban, vagy más intézményi kommunikációs hangrendszerek elemeként alkalmazható.

A készülék 9,5″ kialakítású modul. Igény szerint lehetséges asztali- vagy rack-be szerelt változat is. Alapvető működési elve az, hogy a rádiós vagy tv-s telefonálós műsorokban, a kétvonalas-kétirányú átviteli rendszert négyvonalassá alakítsa át. Ez azt jelenti, hogy a jelfeldolgozás és a keverés érdekében különválasztja a bejövő (telefon) jelet és a saját hangot, melyek pl. egy adáskeverő asztalon külön-külön erősíthetők, korrigálhatók és újra keverhetők.

A saját hang alatt ebben az esetben azt a mikrofon hangot értjük, amelyet a riporter, vagy a stúdióban szereplők hangját vevő mikrofon állít elő. A saját hang mikrofonjelét fel kell erősíteni. A felerősített mikrofonjel kerül a készülék MIC. IN bemenetére (ez célszerűen a keverő – mikrofon csatorna DIRECT OUT-járól jöhet). Négyből kétvonalas átalakítással a saját hang rákerül a telefon vonalra, és a telefonáló ezt hallja.

A telefonáló hangerőszintje, a TEL. TO SEND szabályzóval állítható. Ez a jel a készülék OUTPUT csatlakozóján jelenik meg. Erről a kimenetről vihető pl. az adáskeverőbe. A telefonáló és a saját hang minél tökéletesebb szétválasztását segíti a LINE BALANCE szabályzó. Ezt a funkciót a beüzemelésnél kell alkalmazni a készülékhez kapcsolt telefonvonal kihangolására. A TONE GEN kapcsolót benyomva, a belső hanggenerátor jelet ad a telefonvonalra.

A LOW és a HIGH szabályzók állításával az OUTPUT csatlakozón (bejövő hang) megjelenő generátor-hangot minimumra kell hangolni. A beállítás befejeztével a generátort ki kell kapcsolni. A telefonvonal jelenlétét a LINE led jelzi. Bejövő híváskor a telefon “felvétele” a TEPHONE ON gombbal történik. Ugyanez a funkció távvezérléssel is eszközölhető, mégpedig a készülék hátlapján lévő TEL.ON REMOTE SWITCH aljzathoz csatlakoztatott kapcsoló segítségével.

specifikációk
bemeneti impedancia 10 kOhm
bemeneti érzékenység -6 dBm
maximális bemenő szint +18 dBm +18 dBm
közösmódus elnyomás 42 dB
kimeneti impedancia max. 50 Ohm
névleges kimenõ szint +6 dBm
tápellátás 10 - 15 V AC külső adapter
méretek 213 mm * 44mm * 100mm

Köszönjük, a terméket a kosárba helyeztük!

Mit kíván tenni ezután?
Tovább nézelődik a termékek között vagy megtekinti kosarát?