Tascam CD-400U DAB CD/MÉDIA lejátszó Tunerrel és Bluetooth vevővel
Tascam CD-400U DAB CD/MÉDIA lejátszó Tunerrel és Bluetooth vevővel

A CD-400UDAB egy kompakt méretű, rackbe szerelhető és távolról vezérelhető médialejátszó, amely CD-k, USB-s adathordozók, SD-kártyák és Bluetooth-eszközök zeneszámait képes lejátszani. Tartalmaz egy 20 memóriás FM / DAB + Tunert a saját- vagy egyéb rádióállomások zenéjének visszahallgatásához/lejátszásához, valamint egy előlapi mini-jack (AUX IN) bemenetet egyéb eszközök csatlakoztatásához. A tunernek saját kimenete van, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a tuner és médialejátszó külön, két független kimeneten szólaljon meg. Szimmetrikus- és aszimmetrikus kimenetekkel rendelkezik.

A távvezérlés a mellékelt vezeték nélküli RC-CD400 és soros vezérléssel lehetséges a beépített RS-232C porton keresztül. Ez a többfunkciós CD-lejátszó széles körű alkalmazásokhoz használható, a stúdióban, háttérzenétől a kitelepülésig, az éttermekben vagy a kisebb nyilvános helyiségekben.

Fájlok lejátszása CD-ről, USB adathordozóról és SD-kártyáról
A CD-400U DAB ideális rádiók számára, ahol sokféle média és fájlformátum lejátszására van szükség. Lejátszhat audio CD-ket, valamint WAV, MP3, AAC és WMA formátumú audio fájlokat, amelyeket adat CD-n, USB memóriaeszközön vagy SD/SDHC kártyák tárolnak. A lejátszási módok (folyamatos, egyszeri és véletlenszerű) ismételt lejátszással kombinálhatók a különböző igényeknek megfelelően.

Vezeték nélküli lejátszás Bluetooth® eszközzel
Az audiofájlok lejátszhatók Bluetooth eszközökről is, például okostelefonról, táblagépről és hordozható zenelejátszóról. Miután egy eszközt először csatlakoztattak, a vezeték nélküli kapcsolat gyorsan létrehozható a párosítás gomb egyszerű megnyomásával. Ez lehetővé teszi az audiofájlok egyszerű lejátszását kábelek- vagy a különböző fájlformátumok okozta kavarodása nélkül.

Külső bemeneti (AUX IN) csatlakozó más forrásokhoz
Az előlapon található sztereó mini jack AUX IN csatlakozó lehetővé teszi a CD-400U DAB készülék számára, hogy a Bluetooth nélküli hordozható eszközről hangot játszhasson be.

FM / DAB + tuner a kedvenc rádióállomásokhoz
A CD-400U DAB tartalmaz egy FM / DAB + tunert,  20 FM és DAB + programozható memóriával. A független tuner kimenet lehetővé teszi egyidejű lejátszást más médiával, különböző források felé.

Távvezérlés RS-232C és Telnet segítségével
TASCAM CD-400U DAB eszköz RS-232C soros porttal rendelkezik a médiavezérlő távvezérléséhez. Ethernet kártyával (IF-E100) opcionálisan bővíthető, így a Telnet segítségével hálózaton keresztül távvezérelhető.

Köszönjük, a terméket a kosárba helyeztük!

Mit kíván tenni ezután?
Tovább nézelődik a termékek között vagy megtekinti kosarát?