Z/IPStream 9X/2 streaming szoftver
Z/IPStream 9X/2 streaming szoftver

A Z/IPStream 9X/2 egy minden az egyben audio stream előállító szoftver, melyet Windows operációs rendszerre fejlesztettek. Gyakorlatilag Z/IPStream X/2 az Omnia.9 többsávos adásprocesszor algoritmusaival kiegészülve.

Az „Undo” technológiának köszönhetően az algoritmus kiválóan visszaállítja az esetleges, nem kívánatos torzításokat a kevésbé szakszerűen elkészített alapanyagokból, a declipper és a többsávos expander segítségével új dinamika jön létre. A Solar Plexus technológia egy hatsávos parametrikus hangszínszabályzó és állítható többsávos (2-7) jelprocesszor. Tartalmazza a komplett Omnia műszer eszközparkot: RTA, spektrum-analizátor, FFT algoritmusok, stb., melyeket távoli vezérléssel is nyomon követhetünk.

Támogatott formátumok: MP3, AAC-LC, HE-AAC, HE-AAC v2 ésxHE-AAC. Egyidejűleg képes MP3/AAC/aacPlus/MP2/WMA kódolásra, kompatibilis Shoutcast, Icecast, Wowza, Windows Media szerverekkel. Bemenetén rendelkezik többsávos Omnia processzálással.

Monitorozható és konfigurálható távolról, akár laptopokról, tabletekről vagy okostelefonokról HTML5 web interfészen, illetve a gyártó harmadik fél által fejlesztett vezérlő alkalmazások használatát is támogatja. E-mail és SNMP üzenetek küldésére is beállítható.

Minimális rendszerigény: Windows 7 (32-bit / 64-bit) vagy újabb operációs rendszer, 1 GHz CPU, 1 GB RAM (32-bit) vagy 2 GB RAM (64-bit). 200 MB szabad lemezterület.

Köszönjük, a terméket a kosárba helyeztük!

Mit kíván tenni ezután?
Tovább nézelődik a termékek között vagy megtekinti kosarát?