Omnia.11 FM+HD többsávos adásprocesszor
Omnia.11 FM+HD többsávos adásprocesszor

A Frank Foti és Cornelius Gould nevével fémjelzett Omnia.11 G-Force technológiával lépett egy egészen új szintre a korábbi változatához képest. A mind külsejében, mind belsejében megújult Omnia.11 dinamikája szó szerint jól észrevehető változást hozott. Jobb a hangja, mint ahogy kinéz. Ez az új processzálásnak köszönhető, mely egészen egyedi hangzást állít elő: tisztább, érthetőbb, hangosabb és tömörebb élmény úgy, hogy a közben a füledet szinte csiklandozza. Hallod a zenét, hallod a beszédet, de nem hallod a processzort. Ez az Omnia.11.
Az Omnia.11 elérhető csak FM, illetve FM+HD változatban, mely utóbbi két független úton végzi jelprocesszálást. Később természetesen egy licensz vásárlásával az alapverzió bővíthető. A kapcsolhato SSBSC (Single Sideband Suppressed Carrier) technológia alapfelszereltség, ahogyan a Livewire, AES/EBU be- és kimenetek is. Az előlapi kijelzőről elérhető és állítható minden funkció, de ahogy au Omnia processzoroknál megszokhattuk a távolról menedzselés is lehetséges, webböngészőn keresztül. Ventilátormentes készülék, 4 RU magaságban. Az FM és FM+HD modellek rendelhetőek Perfect Declipper opcióval, ami egy forradalmian új algoritmus, az audio processzálásban legendának számító Hans van Zutphen fejlesztése, mely a torz hullámformát rekonstruálja úgy, hogy nem csak a dinamikát állítja helyre, hanem eltünteti az esetleges torzításokat is.

A limiter automatikusan változó attack/release paraméterei garantálják a kristálytiszta zene/szöveg hangzást. A torzításoktól mentes mélyekért egy külön Bass Management algoritmus felel, hasonlóan az Ultra LoIMD Distortion Controlled Clipper Systemhez, mely az intermodulációs torzítás (IMD) nagymértékű csökkentéséért felelős.

Köszönjük, a terméket a kosárba helyeztük!

Mit kíván tenni ezután?
Tovább nézelődik a termékek között vagy megtekinti kosarát?