×

Sütik kezelése

Shure MV7 hibrid podcast mikrofon a legendás SM7B ihlette alapokon
Shure MV7 hibrid podcast mikrofon a legendás SM7B ihlette alapokon

A legendás SM7B ihlette MV7 egy dinamikus hibrid mikrofon USB és XLR kimenettel, mely számítógépekkel és professzionális audió interfészekkel egyaránt használható. Csatlakozzon USB-n keresztül, és fedezze fel a ShurePlus ™ MOTIV alkalmazás további beállításait és az Auto Level Mode funkciót, hogy könnyen beállíthassa a hangszínt és a mikrofontól való távolságot. Az automatikus üzemmódban hagyhatja, hogy a mikrofon elvégezze a munkát Ön helyett, így különösebb műszaki tudás nélkül is remek hangminőséget szolgáltat a mikrofon.

 

A teljes felhasználói élmény érdekében mindneképp töltse le a gyártó weboldaláról a MOTIV szoftvert, mely Windows és macOS környezetre is elérhető.

A mikrofonon kívül a dobozban 2 db kábel található: 1 db USB Micro-B – USB-C kábel (3m) és 1 db USB Micro-B – USB A (3m).

A termék két színben érhető el: fekete és ezüst kivitelben. Kiegészítőként ajánlunk hozzá asztali kis állványt vagy asztalra rögzíthető mikrofonkart.

Aki Apple iPod, iPhone, iPad készülékével szeretné használni ezt az eszközt, annak az AMV-LTG Lightning – USB Micro-B (1m) kábelt javasoljuk opcionális kiegészítőként.

Opcionális kiegészítők
AVM-LTG Lightning kábel
Gravity asztali állvány
K&M 23250-300-55 asztali állvány
K&M 23200-300-55 asztali állvány

Köszönjük, a terméket a kosárba helyeztük!

Mit kíván tenni ezután?
Tovább nézelődik a termékek között vagy megtekinti kosarát?