×

Sütik kezelése

Userful Network Video Wall linux alapú hálózati videófal megoldás
Userful Network Video Wall linux alapú hálózati videófal megoldás
Standard hardware

A Userful videofal megoldása kizárólag standard PC hardware elemekből építkezik: alapvetően egy i5 vagy i7 processzorral szerelt szerverből, egy minimum gigabites LAN hálózatból, és a monitorokra szerelt zéró kliensekből áll. A kimagasló megbízhatóságot a testre-szabott linux operációs rendszeren futó, saját szoftverrel, valamint redundáns szerverekkel éri el. A szerverbe SDI vagy HDMI bemenetű (blackmagic) videokártya is illeszthető, az élő videojelek megjelenítése érdekében. Az élő videó késése a capture kártya bemenetétől a zéró kliens kimenetéig max. 100ms.

Művészi monitor elrendezés 8K felbontású képpel

A videófal elemeit elrendezhetjük szabványos rács, vagy bármilyen egyedi, ha úgy tetszik művészi formában. A kijelzők bármilyen szögben elforgathatóak, hogy a lehető legegyedibb megoldást hozhassuk létre.

Gyakorlatilag korlátlan bemenet képezhet forrást: helyi CMS, Live TV, RTSP, RDP, VNC, interaktív asztal vagy teljes képernyős böngésző. De lehetséges tartalmat megjeleníteni egy vagy több HDMI bemenetről vagy SDI-ról is, mindezt egészen 8K felbontásig.

Elérhető csomagok:

Basic – különálló digitalsignage és desktop monitorok álló vagy fekvő elrendezésben

Standard – érintő képernyő, tükrözött üzemmód és élő videó a különálló monitorokon, valamint 2×2 Landscape Videófal,

Professional – tetszőleges méretű négyzethálós elrendezésű videófal álló vagy fekvő monitorokból, tartalom választó alkalmazás

Ultimate – művészi elrendezésű videófal tetszőleges szögben elforgatott monitorokból, egyedileg definiálható zónák a videófalon belül, több egymástól független tartalom megjelenítésére.

Az ár egy megjelenítendőre értendő, illetve az elérhető funkciók számától változhat.

 

Videófal és Digital Signage megoldásokkal továbbá a 2018-ban megalakult leányvállalatunk a Quantegra Kft. foglalkozik.

Köszönjük, a terméket a kosárba helyeztük!

Mit kíván tenni ezután?
Tovább nézelődik a termékek között vagy megtekinti kosarát?