Referenciák

MTVA

2008-

Rövid áttekintés

2021 – Frissítettük a DHD.audio rendszer központi mátrixát és bővítettük a NOA Audio archive rendszert.

2020 – Bővítettük a PhoneBox VoIP adástelefon rendszert, illetve frissítettük és bővítettük a teljes Clear-Com produkciós utasító rendszert. Ezen kívül, Comrex Opal okostelefon interfészeket és Prodys Quantum Lite mobil kodekeket szállítottunk.

2019 – DHD.audio RX2 keverőrendszert szállítottunk a C épület új rádió stúdióiba, valamint előkészítettük a NOA Audio archive rendszert a tömeges digitalizálásra. Ezen kívül, xNode-okkal bővítettük a LiveWire hálózatot és DirectOut MADI mátrix rendszert szállítottunk.

2018 – Bővítettük a meglévő DHD.audio rendszert, Omnia.11FM+HD adásprocesszorokat és Comrex NX mobil kodekeket szállítottunk.

2017 – AoIP kommentátor egységeket fejlesztettünk az MTVA egyedi igényeire szabva.

 

Munkáink

2008. Az MTV (Drake, később Clear-Com) meglévő utasító rendszerének alkatrész ellátását több mi végeztük,  valamint egyedileg tervezett MTV logózott szivacsokat is szállítottunk a Szabadság téri épületbe.

2009. Az új Kunigunda utcai székházba mi szállítottuk a teljes produkciós Intercom rendszert. Az általunk üzembe állított Clear-Com utasító rendszer a hagyományos analóg vezetékes (4W) végpontokon túl az Omega mátrixba integrált vezérlésű digitális vezeték-nélküli Freespeak egységekkel, valamint hardveres és szoftveres IP csatlakozású (V12, V24 szériás push- és Concert) panelekkel is rendelkezik, valamint képes volt integráni az MTV korábbi Pico központjait és jelentős számú ICS kijelző nélküli paneljeit is egy-egy upgrade után.

2010-ben közreműködtünk a Clear-Com rendszer telephelyen belüli átköltöztetésében, valamint további licenceket szállítottunk.

2011-ben az év egyik látványossága volt az új MTI logózott, a korábbinál jóval bonyolultabban elkészíthető mikrofonszivacs szállítása, melyet gond nélkül elkészíttettünk a korábbi gyártónkkal.

MTVA_REF_KEP_6

2012. Év elején az új MTVA székházban kelthettük életre a még 2011. év végén leszállított Clear-Com intercom rendszer bővítését, mely az m1/m2 és a Duna TV összeköltözését hivatott segíteni immár a közös gyártóbázison.

Nemcsak az utasító rendszerek, hanem az SSL/DHD mátrixok kompatibilitási kérdésében is közreműködtünk, sőt az akkori eurovíziós vezeték nélküli rendszereknél fellépett problémára is sikeres javaslatot tettünk, illetve a monitorozást segítő WinRadio terméket szállítottunk.

A vezeték nélküli kérdéskörön felbuzdulva újabb problémára adtunk megoldást immár saját termékkel: Riface-t szállítottunk, mellyel lehetővé vált a kézi rádiók és az intercom rendszer professzionális (2W) integrálása is.

A nyár az Olimpia jegyében telt, melyhez partnereink jóvoltából egyedi hang szétosztó és illesztő rackes berendezéseket gyártottunk és szállítottunk 1 hónap leforgása alatt. A meglehetősen szűkre szabott határidők ellenére minden TV-s eszköz is időben utazhatott Londonba.

Az évet a Dankó Rádióhoz partnerünk által szállított Clear-Com V-panel szállítás zárta.

2013. évet a korábbi MTI formájú szivacs változatlan forma melletti MTVA dizájnú cseréjével kezdtük, majd pedig a TV-s és Rádiós hírszerkesztő kollégákat a sikeres teszteket követően felszereltük egy-egy Audio-Technica BP-HS1 headset és Shure X2U átalakítóból álló mobil riporteri szettel a laptopjaik mellé.

Természetesen a Rádiós költözés érintette a meglévő utasítórenszert is, így végül bővítésre került az Omega rendszer és további MADI és MVX16 analóg kártyák, valamint új Medián HX ready mátrix frame is csatasorba állt a megnövekedett végpontú V12 és V24 panelek kiszolgálására.

2014. nyarán vizes EB volt a Margit Szigeten, mely AEQ kommentátor egységek beszerzését hozta számunkra. Ősszel pedig meghosszabbítottuk az élettartamát az amúgy sem fiatal E32-Pico-nak.

2015. Az m4 Sport indulása két tekintetben érintett minket, egyrészt bővült a logózott mikrofonszivacsok gyártási igénye, másrészt további kiegészítésre szorult a ClearCom rendszer is.

2016. Az előző éves tréninget követően sikerült körüljárni az Eclipse rendszer frissítés kérdéskörét és egy adandó pillanatban még Olimpia előtt sikeres upgradet hajtottunk végre; illetve ahol lehetett tápegységeket és egyéb kiegészítőket is cseréltünk a további biztonságos üzemeltetés jegyében megalapozandó a következő nagyobb fejlesztést jelentő HX upgradet is.

Örömünkre szolgált, hogy sikeresen állítottunk üzembe egy 32 gombos i-panelt is nyáron.

Kérdeznék tőletek