Referenciák

Inforádió

2009-

Rövid áttekintés

2019 – Yellowtec Mika On-Air lámpás rádiós mikrofon karokkal tettük dizájnossá az adás stúdiót és audio-technica headsetekkel és fejhallgatókkal szereltük föl az újságírói munkaállomásokat és a stúdiókat.

2014 – Axia iQ digitális keverőpultot installáltunk az adás stúdióba és Telos VX VoIP alapú újságírói szoftveres munkaállomásokat telepítettünk. A választási tudósítások műszaki hátterét egyedileg fejlesztett megoldásunkkal biztosítottuk.

Munkáink

Az Inforádió FM 88.1 csapatával egészen régre visszanyúló, baráti viszonyt tudhatunk magunkénak. Az teljes adáslebonyolító-, digitális broadcast keverő- és telefonrendszer mellett sok apró műszaki megoldás is cégünk nevéhez fűződik.

2009. tavaszán megtörtént az adásvezérlő rendszer cseréje, mely során a DAVID DigaS rendszert telepítettük. Természetesen aktívan részt vettünk az őszi költöztetési munkálatokban is, hogy minél modernebb eszközparkkal és megoldásokkal könnyítsük a hírrádiós kollégák mindennapjait.

A 2010-es választási műsorokhoz a négy pártszékházból való élő bejelentkezéshez szállítottunk egyedi megoldásokat.

2011. és 2012. között az elavult keverőpultok javítását és apróbb cseréjét végeztük el.

Inforadio OnAir stúdió installáció előtt és után
Inforadio OnAir stúdió installáció előtt és után

2014. nyarán telepítettünk egy új, livewire alapú adáslebonyolító rendszert az Axia iQ keverőpultját és a Telos VX livewire VoIP telefonhibrid megoldását. Az adáslebonyolító stúdió hat független telefonvonalán kívül összesen 14 riporteri munkaállomáson működnek a digitális telefonvonalak.

Inforadio új OnAir stúdió
Inforadio új OnAir stúdió
Kérdeznék tőletek