hír
hír

Új Prémium SLA konstrukció a WorldCast Systems-nél

2021, január

.

 

A múlt

Eddig az Ecreso és az APT termékek szoftver frissítései főként ingyenesen elérhetőek voltak, egy-egy új opcionális funkció kivételével. Az Audemat szoftverfrissítései pedig időnként ingyenesek és néha fizetősek voltak a szoftvercsomag tartalmától függően. Ez most azonnali hatállyal megváltozik!

A jövő

Az Általános szoftverfrissítések mostantól csak Premium SLA-val lesznek elérhetők, azonban a karbantartási szoftverfrissítések (azaz a hibák kijavítására szolgáló frissítések) ingyenesek maradnak. A Premium support szerződéssel nem csak az új szoftver frissítések érhetőek majd el, hanem ennél sokkal több:

  • Premium Support 24-7. A gyártó a Premium SLA segítségével a nap 24 órájában, a hét minden napján, évente 365 napon tud támogatást nyújtani, a weboldalon vagy telefonon keresztül. A garantált válaszidő kevesebb, mint 6 óra az internetes vagy e-mailes kérdésekre, és azonnali a telefonos megkeresésekre.
  • Legfeljebb 5 munkanap alatt elvégzett javítások. A javítást és az újraküldést a gyártó a kézhezvételtől számított öt munkanapon belül elvégzi. A pontos javítási idő természetesen a pótalkatrészek rendelkezésre állásától függ. Jelentős mennyiségű alkatrészt tartanak fenn minden berendezés számára, amelyre a Premium SLA vonatkozik, így az esetek legnagyobb részében tudják tartani a legfeljebb 5 napot, de abban a valószínűtlen esetben, ha 5 napon belül nem állnának rendelkezésre alkatrészek, a javítás befejezéséig felajánlanak egy cseredarabot.
  • Alkatrész-szállítás legfeljebb 2 munkanapon belül. Az ügyféllel és a kereskedővel folytatott konzultációt követően a WCS ügyfélszolgálati osztálya eldönti, hogy helyénvaló-e pótalkatrészeket küldeni, nem pedig az egységet visszaküldeni. Ha igen, a pótalkatrészeket 2 munkanapon belül kiszállítják. Ez természetesen továbbra is a pótalkatrészek rendelkezésre állásától függ, de jelentős mennyiségű alkatrészt tartanak fenn minden berendezés számára, amelyre a Premium SLA vonatkozik
  • Eszköz csere előre. Ha az ügyfél előzetes cserét kér a javítási időszak fedezésére, vagy ha a gyártó nem tudja a javítást vagy a pótalkatrészeket szállítani a fent meghatározott határidőn belül, akkor legfeljebb 3 munkanapon belül szállítunk egy előre cserélhető egységet. Ez a pillanatnyi készlet függvényében áll rendelkezésre, de a gyár kifejezetten erre a célra tart külön készletet.
  • Kiterjesztett garancia. A prémium SLA garanciális kiterjesztést tartalmaz minden olyan berendezésre, amelyre jelenleg a WorldCast Systems jótállása vonatkozik. Minden évben, amikor az ügyfél Prémium SLA-t vásárol, egy adott eszközre, azt garanciálisan kezeljük, ugyanazon feltételek mellett, mint a szokásos garanciális időszak alatt.

A következő táblázat szemléletesen bemutatja a „Standard” és a „Premium” SLA közti különbséget.

image001

Mennyibe kerül?

A Prémium SLA éves kostrukcióban és rajtunk (Broadmax Kft.) keresztül igényelhető.
Az ára bruttó 150.000 Ft / év / eszköz.
Természetesen, ha valaki nagy számú WCS eszközzel rendelkezik, számára az árképzés egyedi!

Mely eszközökre érvényes ez az ár?
  • Ecreso compact TX 100 W-tól 3 kW-ig
  • APT IP kodek, 1U frame (díjazás fram-enként), Silver Encoder/Decoder és SureStreamer
  • Audemat RDS Encoder, DAB Probe and Control Silver

Hasonló prémium szolgáltatási megállapodás érhető el az Ecreso 5kW és 10kW TX esetében is; árért és feltételekért keressetek bizalommal. Az Audemat FM MC5 és az APT Mobile SureStreamer esetében pedig már léteznek különböző SLA-k, eltérő árakkal és feltételekkel.

A Premium SLA nélkül ingyen elérhető, utoljára kiadott frissítések:
  • Ecreso Compact TX up to 2kW: 1.8.1
  • Ecreso 3kW TX: 2.1.4
  • APT IP Codec, Silver Encoder, Silver Decoder, and SureStreamer: 4.0.0
  • APT 1U Frame, AoIP and MPXoIP: 4.1.0
  • Audemat RDS Encoder: 1.1.8
  • Audemat DAB Probe: 2.2.2
  • Audemat Control Silver: hardver verziótól függően

Ha bármi kérdés felmerülne, keressetek minket bizalommal a sales@broadmax.hu e-mail címen!

Fábián Kristóf, WorldCast Systems termékfelelős