hír
hír

Szállítható az új Barix IP Former!

2021, augusztus

A svájci székhelyű Barix, az IP Audio eszközök nemzetközileg elismert gyártójaként, egy olyan új megoldással állt elő, ami a meglévő 4 vagy 8 Ohmos hangszórókat IP hangszórókká alakítja át.

A 70/100V-os transzformátorok egyszerűen kicserélhetők a PoE táplálású IP Former egységekre (lásd a videót itt), így lehetőségünk nyílik a már korábban telepített hangszórókkal egy jobb minőségű, egyéni igényekre szabható és funkciókban igen gazdag IP audio PA hálózatot kialakítani. A Barix a meglévő hangszórók újrahasznosításával szeretné támogatni a környezetbarát kezdeményezéseket.


Az IP Former dekódolja a HTTPS, RTP vagy UDP útján továbbított audio streameket, legyen az PCM, AACplus V2, MP3, G.711, G.722, GSM vagy Opus kódolású. Az IP Former ezen kívül támogatja a SIP kapcsolatot is a VoIP telefonrendszerekből érkező közvetlen hívásokhoz.
IP-former

Az IP Former a „multilayer priority support”-nak köszönhetően, egy rendszerbe integrálva alkalmas a háttérzene bejátszásra, a helyszíni (voiceover) információ közlésre és a vészhelyzeti figyelmeztető rendszer kezelésére.

 

 

Multilayer Priority Support
Multilayer Priority Support

Szívesen tudnál meg többet a Barix készülékről? Vedd fel velünk a kapcsolatot a sales@broadmax.hu címen!