×

Sütik kezelése

Comrex Opal

Ár/db : 495 000 Ft + ÁFA

A Comrex Opal egy webböngésző alapú Audio over IP kodek, amely kiváló hangminőségű interjúk készítését teszi lehetővé bárhol a világon, ahol van internet kapcsolat.
Broadmax LW-KP01 kommentátorpult

Ár/db : 999 900 Ft + ÁFA

A Broadmax LW-KP01 kommentátorpult egy LiveWire protokollal működő egység, ami akár két kommentátor mikrofonját és fejhallgatóját tudja illeszteni egy LiveWire szabványú Audio over IP hálózathoz.
Prodys – Quantum Lite Hordozható kodek

Ár/db : 949 000 Ft + ÁFA

Két szélessávú, UMTS / LTE hálózati összeköttetés egyidejű használatával, lehetővé teszi a szélessávú, megbízható átvitelt a vezeték-nélküli hálózatokon keresztül.
Telos Z/IP ONE broadcast kodek

Ár/db : 889 750 Ft + ÁFA

A Telos Z/IP ONE egy 1U méretű, rack-be szerelhető, broadcast területre szánt IP kodek.
APT IP Codec [Horizon NextGen] IP kodek

Ár/db : 574 900 Ft + ÁFA

A feltüntetett ár egy AC PSU-val szerelt APT IP CODEC-et tartalmaz. A APT IP Codec az APT professzionális IP kodekek legteljesebb IP funkciókészletével büszkélkedhet, és az első, ami a forradalmi „SureStream” technológiát kínálja. Az új generációs IP audió kodek ráadásul algoritmusok széles választékát kínálja erős DSP [...]
APT IP Silver ENCODER/DECODER IP audió kódoló / dekódoló

Ár/db : 315 000 Ft + ÁFA

Az APT Stream-In Silver IP audió kódoló és Stream-Out Silver IP audió dekódoló együtt megfizethető, mégis professzionális audioátvitelt tesznek lehetővé IP hálózatokon keresztül. A Stream-In / Stream-Out Silver a professzionális és szórakoztatóelektronikai audió formátumok széles körét támogatja. A szokásos stúdió és adó közötti összeköttetés és [...]
Barix Instreamer network audió enkóder

Ár/db : 195 000 Ft + ÁFA

Kiváló megoldás az internetes sugárzáshoz szükséges, stúdió-oldali enkóder funkciójának betöltésére.
Barix Exstreamer network audió dekóder

Ár/db : 95 000 Ft + ÁFA

Egyszerűen kezelhető egy hagyományos web-böngészőn keresztül, vagy soros porton, illetve az opcionálisan kapható infravörös távirányítóval.
Z/IPStream 9X/2 streaming szoftver

Ár/db : 680 000 Ft + ÁFA

Magában foglalja az összes tulajdonságát a Z/IPStream X/2 streaming szoftvernek az Omnia.9 processzálásával kiegészülve.
Z/IPStream X/2 streaming szoftver

Ár/db : 339 000 Ft + ÁFA

A Z/IPStream X/2 egy minden az egyben audio stream előállító szoftver, beépített processzálással, melyet Windows operációs rendszerre fejlesztettek.
APT IP/ISDN CODEC [Equinox] audió kodek

Ár/db : 1 249 000 Ft + ÁFA

Az APT IP/ISDN CODEC egy teljes duplex sztereó audió kodek, mely IP, ISDN és X.21/V.35 csatlakozásokat kínál. Az elsősorban stúdió és adó, valamint stúdiók közötti hálózati kapcsolatra szolgáló készülék broadcast minőségű audió átvitelt biztosít DSP alapú platformon, az év 365 napján, napi 24 órás működési megbízhatósággal. [...]