×

Sütik kezelése

Allen & Heath SQ-5

Ár/db : 700 000 Ft + ÁFA

Az Allen&Heath SQ-5 egy új generációs digitális mixer, ami a forradalmian új XCVI 96kHz-es FPGA motorja miatt a legigényesebb élő zenei előadások számára készült, továbbá tökéletes felvételkészítéshez.
Allen & Heath SQ-6

Ár/db : 900 000 Ft + ÁFA

Az Allen&Heath SQ-6 egy új generációs digitális mixer, amelyet az Allen & Heath forradalmian korszerű XCVI 96kHz FPGA motorja hajt.
Yamaha CL univerzális digitális keverőpultok

Ár/db : 4 994 000 Ft + ÁFA

A Yamaha CL sorozat digitális keverő konzoljai a tökélesedés egy újabb lépcsőfokát jelentik. A továbbfejlesztett keverési lehetőségek mellett a modellekre jellemző hang és a hang formális lehetőségek még a legkreatívabb hangmérnökök igényeit is képesek kielégíteni. A CL sorozat az élő hang keverés legfejlettebb szabványa.
Yamaha 01V96i digitális keverőpult

Ár/db : 659 670 Ft + ÁFA

Produkciós munkánál különösen fontos, hogy minden olyan jelfeldolgozási lehetőség bele van integrálva, ami szükségtelenné teszi pl. a külső mikrofonprocesszor alkalmazását.
Allen & Heath Qu-Pac

Ár/db : 361 000 Ft + ÁFA

A QU-Pac minden keveréshez/rögzítéshez szükséges funkciót tartalmaz, amit a QU szériától már megszoktunk, beleértve a kitűnő hangminőséget is, egy rendkívül kompakt kivitelben. A QU-Pac szintén vezérelhető iPad-el, de valamennyi funkció használatát a felületen és az érintőképernyőn érjük el. Alapkivitelben a QU-Pac csatlakozómezője megegyezik a QU16 [...]
Allen & Heath Qu-32

Ár/db : 770 000 Ft + ÁFA

A Qu-24 huszonnégy menthető/előhívható AnalogiQTM  előfokja  PAD nélkül, folyamatosan állítható 1dB-s lépésekkel, együtt dolgozik a DSP-vel az optimális jelszint és a kiváló hangminőség érdekében. A beérkező analóg jelet egy 24bites AD átalakító fogadja, a kimeneti, szintén 24 bites DA –val együtt felsőkategóriás átalakítók, kifejezetten ehhez [...]
Allen & Heath Qu-24

Ár/db : 605 000 Ft + ÁFA

QU-24 digitális keverőpult élő, installációs és stúdió célokra. A Qu-24 érintőképernyőjével, 25 motoros faderrel és az AnalogiQ előfokokkal egyszerre biztosítja a könnyű kezelhetőséget és a kitűnő hangminőséget. A GLD és az iLive tapasztalataira épül, azoknak szinte minden funkciójával rendelkezik. A Qu-24 huszonnégy menthető/előhívható AnalogiQTM előfokja PAD [...]
Allen & Heath Qu-16

Ár/db : 459 000 Ft + ÁFA

A Qu-16 innovatív megjelenése, átgondolt funkcionalitása professzionális keverőkhöz hasonló élményt nyújt. A GLD és az iLive tapasztalataira épül, azoknak szinte minden funkciójával rendelkezik. A Qu-16 tizenhat menthető/előhívható AnalogiQTM  előfokja -20dB PAD nélkül, folyamatosan állítható 1dB-s lépésekkel, együtt dolgozik a DSP-vel az optimális jelszint és a [...]
Denon DN-306X 6 csatornás rack keverő

Ár/db : 42 000 Ft + ÁFA

A Denon DN-306X kompakt 6 csatornás keverő ami 19"rackbe szerelhető és 1U helyet foglal. A készülék XLR / TRS kombinált bemeneti csatlakozókkal van szerleve, valamint két XLR vonal kimenettel.
Denon Split Mix 6 splitter funkcióval szerelt 6 csatornás keverő

Ár/db : 46 400 Ft + ÁFA

A Denon Split Mix 6 egy sokoldalú rackbe szerelhető eszköz, amelyet 6 csatornás keverőként használhatunk vagy akár 8 kimenettel rendelkező splitterként is.