×

Sütik kezelése

Tascam DR-05 V2 hordozható felvevő
Tascam DR-05 V2 hordozható felvevő
Ár/db : 28 500 Ft + ÁFA
Mennyiség
db
Ár összesen:
28 500 Ft + ÁFA
(bruttó ár: 36 195 Ft)

A hordozható Tascam DR-05 kiváló minőségű sztereórögzítést kínál MP3 vagy WAV formátumban, akár 96 kHz/24 bit felbontással microSD vagy microSDHC memóriakártyára. Két A/B irányú gömbkarakterisztikájú mikrofonja akár 125 dB hangnyomást képest kezelni minden részletet érzékelve. A rögzítő mini jack sztereó bemenetéhez külső mikrofon vagy vonalszintű forrás is csatlakoztatható, és tápállatás biztosítható az aljzatba dugott mikrofonhoz.

A Tascam DR-05 gyorsan és könnyen használható egy hüvelykujjal. A rögzítés, szintállítás, az elrontott felvételek törlése és mások megjelölése mindössze egy gombnyomással elvégezhető. Más funkciók, mint a limitálás, az alul-vágó szűrő, a változtatható sebességű visszahallgatás, a kromatikus hangoló és mások menüből választhatóak. Az új Peak Reduction funkció automatikusan csökkenti a szintet a véletlen torzítás megelőzésére. Ez rehearsal (próba) vagy rekord üzemmódban működik és a beépített limiterrel is kombinálható. Van egy Level Align funkció is, ami lejátszás közben a hirtelen hangerőugrásokat simíthatja ki, és beépített hangszóró biztosít gyors visszahallgatást.

A Tascam DR-05-be külön-külön digitális és analóg áramköröket építenek az alacsonyabb zaj érdekében, alacsony impedanciával a sziszegés továbbcsökkentésére. Külön tápfeszültség látja el az A/D és a D/A konvertereket a még jobb hangminőségért. Az eredmény tiszta hangminőség, kiváló jel-zaj viszony, nagyon alacsony torzítás és széles frekvencia-átvitel.

A rögzítőt két AA akkumulátorok táplálja több mint 17 órán keresztül, miközben CD minőségben vesz fel. USB táplálással vagy külön megvásárolható hálózati adapterről is működtethető.

További TASCAM termékek.

Köszönjük, a terméket a kosárba helyeztük!

Mit kíván tenni ezután?
Tovább nézelődik a termékek között vagy megtekinti kosarát?