×

Sütik kezelése

Tascam CD-500B ultrakompakt professzionális média lejátszó
Tascam CD-500B ultrakompakt professzionális média lejátszó

A CD-500B egy rendkívül kompakt CD-lejátszó – Bé, mint broadcast – azaz professzionális változatként kapható. A vékony, 1U magas ház egy megbízható tálca nélküli meghajtót tartalmaz, mely sosem nyeli el a behelyezett adathordozót. Ez az eszköz ideális rádióstúdiókba, színházba, vagy bármilyen állandó installációhoz.

A tipikus lejátszási és ismétlési módok mellett a lejátszó számos funkciót kínál professzionális használatra, például fader startot, auto cue funkciót (a műsorszám elejének keresése), single üzemmódot (automatikus megáll a műsorszám végén, majd vár a következő szám indítására), call funkciót (ugrás arra a helyre, ahol a lejátszást utoljára elindították), hangmagasság-szabályozást (± 16%), beleértve a tempó megváltoztatásának lehetőségét a hangmagasság megtartása mellett, intro ellenőrzést vagy fel- / leúsztatást.

Annak érdekében, hogy a médiavezérlő berendezések és az installációs területek világába homogénen beilleszkedjenek, van reléindítási -, fader- vagy eseményindítási lehetőség, EOM jel és soros port. Ezenkívül a készülék újra bekapcsolása után ugyanonnan folytathatja a lejátszást ahol abbahagyta, és a kikapcsolás után sokféle működési állapotra képes emlékezni.

A CD-500B szimmetrikus és aszimmetrikus analóg kimeneteket, valamint optikai, koaxiális és AES / EBU digitális kimeneteket, valamint párhuzamos portot tartalmaz.

Köszönjük, a terméket a kosárba helyeztük!

Mit kíván tenni ezután?
Tovább nézelődik a termékek között vagy megtekinti kosarát?