×

Sütik kezelése

Studer Micro digitális broadcast és produkciós keverőasztal
Studer Micro digitális broadcast és produkciós keverőasztal
Ár/db : 1 060 300 Ft + ÁFA
Mennyiség
db
Ár összesen:
1 060 300 Ft + ÁFA
(bruttó ár: 1 346 581 Ft)
Minden, amire szükség lehet, benne van egy dobozban

A Studer Micro egy költséghatékony és kompakt digitális adáslebonyolító keverő. Az alapfelszereltség része a Dante I/O, Lexicon effektek, a VoiceMix (automatikus keverés) és sok más egyedi funkció. A core-ból, a grafikus felhasználói felületből, illetve az opcionális fadermodulból álló Studer Micro ideális kisebb rádió- és TV-stúdiókba. A GUI kezelhető böngészőn keresztül vagy táblagéppel is.

Rugalmas, all-in-one broadcast keverő rendszer
DSP Core egység

A Studer Micro középpontjában a Core van, amely egy 3 RU magas, csendes, ventilátor nélküli, rack-be szerelhető egység, integrált I/O-kal, belső szerverrel rendelkezik.

Bemenetek:

 • 4 szimmetrikus mikrofon/vonal (XLR)
 • 8 szimmetrikus vonal (XLR)
 • 2 sztereó AES3 (XLR)
 • 8 Dante AoIP (RJ45)

Kimenetek:

 • 12 szimmetrikus vonal (XLR)
 • 2 sztereó AES3 (XLR)
 • 8 Dante AoIP (RJ45)

Egyéb csatlakozók:

 • Word Clock
 • GPI, GPO (D-sub)
 • Ethernet
 • HDMI + 2 USB (GUI)

A Core böngészőben tablettel, grafikus felületen keresztül, vagy opcionális, fizikai faderekkel ellátott felületen keresztül is vezérelhető. A Studer Micro sorozat erőteljes funkciókészlete és rugalmas vezérlési architektúrája ideálisan használható broadcast és produkciós keverési feladatok ellátására is.

Grafikus felhasználói felület

A központi egység minden funkcióját az új grafikus felhasználói felületen vezérelheti (GUI). Egyszerűen nyissa meg a számítógépen vagy táblagépen lévő webböngészőt LAN vagy Wi-Fi használatával*, írja be a Core IP-címét, és megjelenik a grafikus felhasználói felület – nincs szükség szoftver telepítésére. Egyetlen eszköz vezérelhet több Core-t, és fordítva is igaz, több eszköz egyszerre vezérelhet egy Core-t.

A web-alapú Studer Micro Series GUI lehetővé teszi, hogy szabadon mozogjon bárhova a mix környezetben. A felületeket grafikusan ábrázolják, lehetővé téve a kis felületen megjelenő potenciálisan nagy felület megjelenítését. Ez hatalmas költségmegtakarítást jelent, gyakorlatilag megszünteti a nagy, drága vezérlőfelület szükségességét, így jelentősen csökkentve az áron.

Fader modul

Sok élő műsorszolgáltató nagyra értékeli a fizikai faderek érintését – a fizikai kezelőfelület elengedhetetlen a gyors szintbeállításhoz és a zökkenőmentes “multi-tasking” feladatok elvégzéséhez, lehetővé téve a kezelő számára, hogy egyedül vezérelje a rendszert. A fader egység egy nagyon leegyszerűsített 6-faderes felület, amely egyszerűsíti az élő műveletek vezérlését. Két vezérlő csatlakoztatható egyetlen Core-hoz, maximum 12 faderrel.

A feltűntetett ár egy darab Core és egy fadermodulra érvényes.

* 1.2 szoftver verziótól működik a beépített hotspot.

Studer Micro komponensek
Egy darab fadermodul nt: 302 800 Ft
br: 384 556 Ft
Egy darab Core nt: 757 500 Ft
br: 962 025 Ft
Egy darab érintőképernyő nt: 110 000 Ft
br: 139 700 Ft

Köszönjük, a terméket a kosárba helyeztük!

Mit kíván tenni ezután?
Tovább nézelődik a termékek között vagy megtekinti kosarát?