×

Sütik kezelése

Omnia.11 FM+HD többsávos adásprocesszor
Omnia.11 FM+HD többsávos adásprocesszor
irányár/db : 5 113 000 Ft + ÁFA

Áraink tájékoztató jellegűek! Pontos árakért, szállítási határidőkért, bővebb információért keressen minket bizalommal!
Mennyiség
db
Ár összesen:
5 113 000 Ft + ÁFA
(bruttó ár: 6 493 510 Ft)

A Frank Foti és Cornelius Gould nevével fémjelzett Omnia.11 G-Force technológiával lépett egy egészen új szintre a korábbi változatához képest. A mind külsejében, mind belsejében megújult Omnia.11 dinamikája szó szerint jól észrevehető változást hozott. Jobb a hangja, mint ahogy kinéz. Ez az új processzálásnak köszönhető, mely egészen egyedi hangzást állít elő: tisztább, érthetőbb, hangosabb és tömörebb élmény úgy, hogy a közben a füledet szinte csiklandozza. Hallod a zenét, hallod a beszédet, de nem hallod a processzort. Ez az Omnia.11.
Az Omnia.11 elérhető csak FM, illetve FM+HD változatban, mely utóbbi két független úton végzi jelprocesszálást. Később természetesen egy licensz vásárlásával az alapverzió bővíthető. A kapcsolhato SSBSC (Single Sideband Suppressed Carrier) technológia alapfelszereltség, ahogyan a Livewire, AES/EBU be- és kimenetek is. Az előlapi kijelzőről elérhető és állítható minden funkció, de ahogy au Omnia processzoroknál megszokhattuk a távolról menedzselés is lehetséges, webböngészőn keresztül. Ventilátormentes készülék, 4 RU magaságban. Az FM és FM+HD modellek rendelhetőek Perfect Declipper opcióval, ami egy forradalmian új algoritmus, az audio processzálásban legendának számító Hans van Zutphen fejlesztése, mely a torz hullámformát rekonstruálja úgy, hogy nem csak a dinamikát állítja helyre, hanem eltünteti az esetleges torzításokat is.

A limiter automatikusan változó attack/release paraméterei garantálják a kristálytiszta zene/szöveg hangzást. A torzításoktól mentes mélyekért egy külön Bass Management algoritmus felel, hasonlóan az Ultra LoIMD Distortion Controlled Clipper Systemhez, mely az intermodulációs torzítás (IMD) nagymértékű csökkentéséért felelős.

Áraink tájékoztató jellegűek!
Pontos árakért és bővebb információért keressen minket bizalommal!

Köszönjük, a terméket a kosárba helyeztük!

Mit kíván tenni ezután?
Tovább nézelődik a termékek között vagy megtekinti kosarát?