×

Sütik kezelése

Genelec 7050B szub hangsugárzó
Genelec 7050B szub hangsugárzó
Ár/db : 236 100 Ft + ÁFA
Mennyiség
db
Ár összesen:
236 100 Ft + ÁFA
(bruttó ár: 299 847 Ft)
Genelec 7050B. Kompakt méret. Nagy teljesítmény.

A Genelec 7050B az ideális mélynyomó a 8010 és 8020 monitorokhoz, közvetítő kocsikba, stúdiókba, 5.1-es surrand rendszerekhez, ahol a teljes frekvencia tartományon szeretnénk lehallgatni, magas minőségben.

A helytakarékos méretek ellenére a mélysugárzó öt fő bemenettel és egy LFE csatornával rendelkezik. A Genelec 7050B-vel az alacsony frekvenciás tartomány 25 Hz-ig bővül, míg a Genelec Laminar Spiral Enclosure (LSE ™) soha nem látott pontossággal teszi lehetővé a lehallgatást.

Laminar Spiral Enclosure (LSE™)Laminar Spiral Enclosure (LSE™)

Az LSE szériájú mélynyomók az újító Genelec Laminar Spiral Enclosure (lamináris spirál ház) bassz reflex kabinetet kínálják. Az LSE design kiváló réteges légáramlást biztosít egy nagyon hatékony reflexportban, minimális turbulencia zajjal. Ez egy nagyon hosszú és hatékony reflexport optimális integrálását teszi lehetővé egy fizikailag kisméretű házba.

Room Response Controls

A Room Response Controls (helyiség-válasz vezérlők) a Genelec monitorokba és mélynyomókba épített vezérlőkapcsolók, amelyeket a helyiség okozta akusztikai problémák kompenzálására és kiküszöbölésére használnak, és mely problémák a monitor vagy a mélynyomó frekvenciaátvitelében jelennek meg a hallgatási pozícióban.

Basszuskezelés (Bass Management)Basszuskezelés

A basszuskezelés egy szűrési eljárás, ami a monitor-hangsugárzók helyett egy vagy több mélynyomóhoz irányíthatja az audiojelekben lévő legalacsonyabb frekvenciákat. Ez lehet a teljes sávszélességű audiocsatornák alacsony frekvenciatartalma. A teljes LFE (alacsony frekvenciájú effektus) hangcsatorna részei is átirányíthatóak. A basszuskezelés számos előnnyel jár. A monitor-hangsugárzók nagyobb hangosságszintet tudnak kiadni és szabadabban helyezhetőek el, hogy az akusztikai környezet kézbentartása és a hangvisszaadás minőségének javítása érdekében.

Aktív keresztváltók (Active crossovers)Aktív keresztváltók

Az aktív keresztváltó alacsony jelszintű elektronikát használ, és jól definiált, pontos frekvenciaátvitellel rendelkezik, ami nem változik a monitor jelszintjével vagy kimenőteljesítményével. A hagyományos passzív keresztváltók magas jelszinteken működnek a teljesítményerősítő kimenetén, és a szűrőjellemzők általában nem maradnak állandóak a jelszint változásával. Az aktív keresztváltó szűrőknek lehet analóg vagy digitális jelfeldolgozása.

Díjak:
  • 7050B – PAR Excellence Award 2006
  • LSE Active Subwoofer Series – EQ Blue Ribbon Award 2002
Technikai specifikáció:
  • teljesítmény: 70W
  • mélysugárzó 8”
  • frekvenciatartomány: 25 Hz – 85 Hz / LFE 25 Hz – 120 Hz @ ±6dB
  • max SPL: 100 dB RMS @ 1m
  • analóg bemenet: 5.1 XLR
  • analóg kimenet:  5 * XLR

Köszönjük, a terméket a kosárba helyeztük!

Mit kíván tenni ezután?
Tovább nézelődik a termékek között vagy megtekinti kosarát?