×

Sütik kezelése

Genelec 7040A szub hangsugárzó
Genelec 7040A szub hangsugárzó
Ár/db : 182 000 Ft + ÁFA
Mennyiség
db
Ár összesen:
182 000 Ft + ÁFA
(bruttó ár: 231 140 Ft)
Genelec 7040A. Kompakt méret. Nagy teljesítmény.

A Genelec 7040A az ideális mélynyomó a 8010 és 8020 monitorokhoz, stúdiókba, közvetítő kocsikba, ahol a teljes frekvencia tartományon szeretnénk lehallgatni, magas minőségben.

 

Laminar Spiral Enclosure (LSE™)Laminar Spiral Enclosure (LSE™)

Az LSE szériájú mélynyomók az újító Genelec Laminar Spiral Enclosure (lamináris spirál ház) bassz reflex kabinetet kínálják. Az LSE design kiváló réteges légáramlást biztosít egy nagyon hatékony reflexportban, minimális turbulencia zajjal. Ez egy nagyon hosszú és hatékony reflexport optimális integrálását teszi lehetővé egy fizikailag kisméretű házba.

Room Response Controls

A Room Response Controls (helyiség-válasz vezérlők) a Genelec monitorokba és mélynyomókba épített vezérlőkapcsolók, amelyeket a helyiség okozta akusztikai problémák kompenzálására és kiküszöbölésére használnak, és mely problémák a monitor vagy a mélynyomó frekvenciaátvitelében jelennek meg a hallgatási pozícióban.

Basszuskezelés (Bass Management)Basszuskezelés

A basszuskezelés egy szűrési eljárás, ami a monitor-hangsugárzók helyett egy vagy több mélynyomóhoz irányíthatja az audiojelekben lévő legalacsonyabb frekvenciákat. Ez lehet a teljes sávszélességű audiocsatornák alacsony frekvenciatartalma. A teljes LFE (alacsony frekvenciájú effektus) hangcsatorna részei is átirányíthatóak. A basszuskezelés számos előnnyel jár. A monitor-hangsugárzók nagyobb hangosságszintet tudnak kiadni és szabadabban helyezhetőek el, hogy az akusztikai környezet kézbentartása és a hangvisszaadás minőségének javítása érdekében.

Aktív keresztváltók (Active crossovers)Aktív keresztváltók

Az aktív keresztváltó alacsony jelszintű elektronikát használ, és jól definiált, pontos frekvenciaátvitellel rendelkezik, ami nem változik a monitor jelszintjével vagy kimenőteljesítményével. A hagyományos passzív keresztváltók magas jelszinteken működnek a teljesítményerősítő kimenetén, és a szűrőjellemzők általában nem maradnak állandóak a jelszint változásával. Az aktív keresztváltó szűrőknek lehet analóg vagy digitális jelfeldolgozása.

Intelligent Signal Sensing (ISS™)Intelligent Signal Sensing (ISS™)

A Genelec ISS (intelligens jelérzékelő) funkciója energiát takarít meg automatikus alvó üzemmódjával. Ez a monitor által fogadott jelet figyeli, érzékelve hogy az használatban van-e. Ha az ISS áramkör egy ideig nem talál semmilyen audió bemenőjelet automatikusan alacsonyteljesítményű alvóállapotba helyezi a monitorerősítőt. A monitor automatikusan újraindul, ha bemenőjelet észlel. Ez a funkcionalitás megfelel az Európai Unió ErP direktíváinak és a Genelec saját szélesebb körű fenntarthatósági kötelezettségvállalásainak.

Technikai specifikáció:
  • teljesítmény: 50W
  • mélysugárzó 6,5”
  • frekvenciatartomány: 30 Hz – 85 Hz  @ ±6dB
  • max SPL: 100 dB RMS @ 1m
  • analóg bemenet: 2 * XLR
  • analóg kimenet:  2 * XLR

 

Köszönjük, a terméket a kosárba helyeztük!

Mit kíván tenni ezután?
Tovább nézelődik a termékek között vagy megtekinti kosarát?