×

Sütik kezelése

D&R Airmate-USB analóg broadcast keverőpult
D&R Airmate-USB analóg broadcast keverőpult
Ár/db : 651 500 Ft + ÁFA
Mennyiség
db
Ár összesen:
651 500 Ft + ÁFA
(bruttó ár: 827 405 Ft)

A D&R Airmate USB egy verziófrissítésen átesett,  egyszerű 8 csatornás analóg adás logikával felruházott VCA-s keverőpult USB-vel és beépített telefonhibridekkel.

Az első 4 bemeneti csatorna 1 mikrofon és 2 sztereo aszimmetrikus vonali bemenettel rendelkezik, míg további 2 mikrofon csatorna 2. sztereo aszimetrikus bemenete sztereo USB be- és kimenet lett. A mikrofon csatornák közül előlapi kapcsolókkal választhatjuk ki az éppen aktívat. A bemeneti modulokon 3 sávos EQ és egy sztereó Aux található. A 2 utolsó csatona beépített telefonhibridet tartalmaz, mely RJ 11-es csatlakozókkal ellátva segíti a telefonvonalak kezelhetőségét.

Az adáslebonyolító pultokon megszokottak szerint külön “CUE”- belehallgatás és kommunikáció, valamint “ON”- adásba kapcsolás gombbal rendelkezik minden csatorna. Ebben a kategóriában egyedülállóan, a 100mm-es fader nem közvetlenül, hanem egy VCA-n (feszültség vezérelt erősítő) keresztül vezérli a hangszintet, ilyen módon még a mechanikai elhasználódás sem okozhat bizonytalan működést, vagy recsegést. Minden bemeneti modul rendelkezik még egy “start”csatlakozással is, amin keresztül a faderrel, vagy az “ON” gombbal, tetszőleges külső berendezést tudunk elindítani és megállítani (Fader Start), valamint mikrofon üzemmódban az adott mikrofon aktív állapotát is vissza jelezhetjük ezen keresztül.

A Master szekció a szokványos kezelőszerveken (Master Fader, Aux Master, Monitor, Phones) túl, olyan speciális szolgáltatásokat is kínál mint pl.: Automatikus monitor némítás, “Clean Feed” kimenetet telefon hybrid csatlakoztatására, utasító (talk back) mikrofon, adáson kívüli kommunikáció a telefonálóval, független fejhallgató kimenet a bemondó számára, külső tuner hallgatása a monitorokon, stb.

A sok speciális funkción túl, robosztus mechnikai felépítés, az asztalba süllyeszthető, vagy Rackbe építhető kialakítás mind azt mutatja, hogy ez a kis keverő sokoldalú, megbízható munkaeszköz.

Funkciók:
  • 6x mikrofon bemenet, 12x stereo vonal bemenet
  • 4x insert az első négy mikrofon bemeneten
  • 2x USB sztereó send/return
  • 2x beépített telefonhibrid
  • automatikus monitor némítás
  • faderstart / adáslámpa kimenetek
  • pre/post sztereo aux
  • talkback

Köszönjük, a terméket a kosárba helyeztük!

Mit kíván tenni ezután?
Tovább nézelődik a termékek között vagy megtekinti kosarát?