×

Sütik kezelése

Clear-Com Eclipse HX mátrix alapú intercom
Clear-Com Eclipse HX mátrix alapú intercom
irányár/db : 29 730 000 Ft + ÁFA

Áraink tájékoztató jellegűek! Pontos árakért, szállítási határidőkért, bővebb információért keressen minket bizalommal!
Mennyiség
db
Ár összesen:
29 730 000 Ft + ÁFA
(bruttó ár: 37 757 100 Ft)

A Clear-Com Eclipse HX (Eclipse HyPerformX) rendszerek az EHX konfiguráiós szoftverrel együtt a világ legfejlettebb digitális, mátrix alapú intercomai közé tartoznak. A rengeteg Eclipse egységnek köszönhetően a rendszeren nagyon gyorsan és egyszerűen lehet változtatásokat végrehajtani. A hardver tervezésének köszönhetően pedig az Eclipse rendszerről Eclipse HX-re való áttérés/bővítés egyszerű, zökkenőmentes.

A rendszer elemei:

 • HX System Frames
  Az Eclipse HX frame gyors és rugalmasan alakítható alapot nyújt két pont közötti kommunikációhoz éppúgy, mint konferenciabeszélgetésekhez akár több ezer felhasználó közt egy 64-es mátrixon.
 • HX User Panels
  A legfejlettebb és legsokoldalúbb vezérlőpanelek tömegét – legyen az karos, vagy csavaró potméteres – szállítja a Clear-Com az Eclipse rendszerhez, melyek a piacon páratlan funkciókat, audió minőséget és teljesítményt biztosítanak. Minden Clear-Com V-szériás panel kompatibilis az Eclipse HX rendszerrel.
 • HX Interface Modules
  Az Eclipse HX interfész modulok képesek kapcsolatot létrehozni a mátrix és egyéb, a mátrixhoz szorosan nem tartozó, harmadik fél közt.
 • HX Interface Cards
  A nagy teljesítményű és megbízhatóságú interfész kártyák lehetővé teszik az Eclipse HX-Omega, az Eclipse HX-Median és az Eclipse HX-Delta számára, hogy intelligens kapcsolatokat hozzanak létre más egységekkel.
 • HX Interface Frames
  Az egy vagy 3U méretű interface frame praktikus módja annak, hogy olyan egyéb interface modulokat csatoljunk a rendszerhez, melyek nem férnek el a system frame-ben. Ezen felül külső audió forrásokat is csatolhatunk az Eclipse Hx rendszerhez.
 • EHX Software
  A rendszergazdák és üzemeltetők számára a grafikus nézet egyszerű beállítási módot tesz lehetővé a teljes Eclipse HX hálózaton.
 • Agent-IC-App
  Az Agent-IC egy Android és iOS rendszeren is futó mobil alkalmazás, mely távoli hozzáférést biztosít az Eclipse HX rendszerhez okostelefonok vagy tabletek számára 4G-n vagy wi-fi-n keresztül. A licensz megvásárlása előtt van lehetőség az ingyenes kipróbálásra is.

A feltüntetett ár a következőket tartalmazza:
Clear-Com Eclipse HX-Delta frame (1 db), Clear-Com EHX konfigurációs software (1 db), Clear-Com IVC-32-HX IP kártya (1 db), Agent-IC licensz (10 db), 12 gombos V-panel (5 db), 24 gombos V-panel (5 db), E-MADI64-HX MADI kártya (1 db), E-QUE-HX Freespeak-II kártya (1 db) és MVX-A16-HX Analóg kártya (1 db)

Áraink tájékoztató jellegűek!
Pontos árakért és bővebb információért keressen minket bizalommal!

Köszönjük, a terméket a kosárba helyeztük!

Mit kíván tenni ezután?
Tovább nézelődik a termékek között vagy megtekinti kosarát?