×

Sütik kezelése

Referenciák

tv2

2008-2017

Yamaha PM1D és M7CL nagy formátumú digitális keverőpultokat szállítottunk a TV csatornának, melyek alkatrészellátását is biztosítjuk.

A tv2 szakemberei 2008-ban arra a jogos hallgató igényre keresték a műszaki megoldást, hogy a reklámok szubjektív hangosságérzete se legyen lényegesen magasabb, mint bármilyen más programé. A megoldást az általunk szállított Linear Acoustic Aero-Air processzorában találták meg, amely kifejezetten az analóg és digitális TV-k adásvég processzálására lett kifejlesztve.

A 2009-es évben DPA szubminiatűr csiptetős mikrofonokat szállítottunk, melynek garanciális és garancián túli szervizelését is ellátjuk.

A csatornához 2010 februárjától átköltözött Frizbi című műsor technikai helyiségébe Narval vezetékes – és Sennheiser vezeték nélüli intercom megoldást szállítottunk. Mindössze 10 nap leforgása alatt került installálásra a rendszer, mely Oneway Electronics egyedileg gyártott eszközöket is tartalmaz a monitorozást segítve.

Kollégáink 2016. augusztusában került sor a vezetéknélküli intercom rendszer modernizálására, melynek során egy olyan Clear-Com mátrixot és FreeSpeak II rendszert szállítottunk és integráltunk a korábbi utasító rendszerrel, amely több tekintetben és viszonylatban egyedülálló. Az installációt az alábbi blogbejegyzésben részletesen bemutatjuk: