×

Sütik kezelése

hír
hír

StageTec AVATUS iF Design Award 2020

2020, április

Berlin, Németország, 2020. április: A berlini stagetec-logo_rgb gyártó keverőpultjai kiemelkedő hangminőséget nyújtanak. Megbízhatóak, fenntarthatóak – és elegáns, innovatív felülettel rendelkeznek. A StageTec harmadik alkalommal nyerte el a nemzetközileg elismert iF DESIGN AWARD díjat. A CANTUS (1997) és AURUS (2006) után az új AVATUS IP konzol a “Termék” kategóriában is elnyerte a díjat. https://ifworlddesignguide.com/profile/14906-stage-tec-entwicklungsgesellschaft-fur-professionelle-audiotechnik-mbh

A termék dizájnját Arno Schünemann-nal együttműködve hozta létre a Schünemann DesignSolutions.

2020_04_StageTec_AVATUS_iF-Design-Award_Logo

Az AVATUS innovatív felületével egy modern és munkafolyamat-orientált működést szeretnénk biztosítani ügyfeleinknek. A 21″-os multi-touch képernyők és a potméterek, illetve faderek színezhetősége pedig lehetővé teszi a gyors és egyszerű használatot.“- részlet René Harder, a Stage Tec ügyvezető igazgatója beszédéből.

A nemzetközi zsűri több mint 7000 terméket különféle kategóriákban értékelt. Az értékelési kritériumok a következőket tartalmazták: Az innováció foka, ergonómia, esztétika, márka identitás, a termelés és a logisztika hatékonysága, valamint a környezetvédelmi előírások betartása.

2020_04_StageTec_iF-award_AVATUS

Az iF DESIGN AWARD-ot először 1953-ban adták át, és ez a legrégebbi független formatervezési díj a világon. A díj célja, hogy felhívja a figyelmet a különösen jól megtervezett ipari termékekre és hangsúlyozza a formatervezés fontosságát. Az iF márka nemzetközi hírnevet élvez, mint a kiemelkedő tervezési eredmények szimbóluma. Az összes díjnyertes pályázatot bemutatják az iF WORLD DESIGN GUIDE-ban, és közzéteszik az iF Design Applikációban. https://ifworlddesignguide.com/winners#/pages/page/entry/271418-avatus.

forrás: https://www.stagetec.com/en/blog-en/if-design-award-for-stage-tec-avatus

Fábián Kristóf