×

Sütik kezelése

hír
hír

IBC2017 – Telos Alliance

2017, augusztus

A Telos Alliance számos új terméket vezet be az európai piacon, melyeket földrészünkön Amszterdamban, az IBC-n mutat be hivatalosan. Az új termékek és a meglévő termékekre vonatkozó frissítések is megtekinthetőek lesznek a 8.D47-es standon.

Axia IP-Tablet, a Virtuális Rádiószoftver

Az Axia IP-Tablet rádiós szoftvere virtualizálja a műsor-felügyeletet és vezérlést, így csökkenti a fizikai eszközök szükségességét. Az IP-Tablet hálózaton keresztül képes vezérelni például az Axia Fusion konzolt és más Telos Alliance eszközöket, köztük az xNodes, Omnia.9, Omnia.7 processzorokat, az Omnia VOCO 8 mikrofon processzort, a Telos VX és VX Prime telefonrendszereket, a Telos Z / IP ONE IP Codec-et és az Axia Pathfinder Routing Control-t. Van még egy olyan metaadat eszköz-licenc, amely metaadatokat nyer ki az automatizálási rendszerből, hogy megjelenjen a táblagép képernyőjén. A kezeléshez választhatunk az előre elkészített sablonokból, vagy tervezhetünk egyedi elrendezést az egyszerű drag-and-drop design felületen keresztül.

 

Axia IP-Tablet
Axia IP-Tablet

 

Omnia VOLT Broadcast audio processzor

Az Omnia idén ünnepli 20. évfordulóját, és az új, díjnyertes Omnia VOLT ™ Broadcast Audio Processorral a márka ismételten átírta a műsorszóró DSP szabályait, így a műsorszolgáltatók még jobb hangminőséget és feldolgozási teljesítményt nyújthatnak 1U-ban, mint a többiek háromban. Hat különálló AGC sáv (egy széles sávú és öt többsávos), 5 szinkronizált limiter, basszus és sztereó erősítők épültek bele az új készülékbe. Az új QuickTweak ™ lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy percek alatt beállítsák a kívánt hangzást. Ehhez használhatják  az Omnia kíváló preset-jeit, vagy saját beállításaikat. Mindezt közvetlenül a VOLT elülső paneljéről vagy PC-ről. A VOLT akár önálló sztereó generátorként is használható. Új, ipari formatervezés és jelentős előrelépést hangzásban és teljesítményében.

Az új Omnia VOLT, magyar nyelvű termékismertetővel megtalálható a weblapunkon IDE KATTINTVA.

 

Omnia VOLT
Omnia VOLT