×

Sütik kezelése

hír
hír

IBC2017 – Clear-Com

2017, szeptember

A Clear-Com legújabb innovatív termékeit és kommunikációs megoldásait is elhozza a 2017-es IBC-re, íme némi ízelítő, mely a 10.D29 standon tekinthető meg idén is.

CC-IBC1

Az LQ sorozattal könnyedén hozzáadhatja az új tagokat a beszélgetéshez.

Fedezze fel az IP-képességeket az LQ-szériához érkező legújabb firmware frissítéssel. Nézze meg, hogy az újonnan frissített eszközök hogyan használják fel az internet globális elérhetőségét a kommunikációs csoportok összekapcsolására. Agent-IC vagy VoIP telefonos mobileszközök segítségével  Session Initiation Protocol (SIP) keresztül.

Növelje az audio kapcsolatok számát Helixnettel és az LQ sorozattal

CC-IBC2

Lehessen „több” a HelixNet rendszer az új LQ szériával kombinálva. Fedezze fel miként adható további I/O port a digitális party-line bázisállomáshoz akár egy távoli pozíciót kötve össze így a meglévő felhasználókkal. Próbálja ki egy beltpack és headset segítségével az új funkciókat.

CC-IBC3

 

Integrálja a SIP-et/VoIP- ot és az Intercomot IP-n keresztül az LQ sorozattal

A Clear Com elhozza az Intercomhoz hiányzó interfészt az SIP/VoIP eszközök világához az új LQ sorozatával. Tapasztalja meg, milyen gyorsan és egyszerűen csatlakoztathatja a SIP/VoIP telefonokat Agent-IC mobil kliensekkel, partyline intercom-mal és két vezetékes (2w) rádiókkal.

Dante kártya, V-32- es panel

CC-dante

Természetesen kiállításra kerülnek az ISE-n/ NAB-n már bemutatott további újdonságok is:
Az E-Dante64- HX kártya 16, 32 vagy 64 kétirányú, kis késleltetésű, magas hangminőségű audio csatornát biztosít az Eclipse HX mátrix rendszerek számára Dante (AoIP) eszközök interfészeléséhez. A kártya AES67 kompatibilis abban az esetben, ha a Dante nem elérhető.

 

A már hazánkban is rég várt új V-szériás 32 gombos „Lever” IP és hagyományos (4w) panel 4 ill 5. pin XLR-M headset- és külső mikrofon csatlakozóval, illetve beépített hangszóróval szerelt, elődjeihez hasonlóan kijelzőt, „Reply” gombot, 4 db funkció gombot, tárcsázó felületet és 8 „shift” aloldalt tartalmaz 2RU-ban külső tápegységgel, AUX audio I/O-val és GPI/O-val.
IBC újdonság, hogy immár „Push” és „Rotary” IP verzióban is rendelhető a fenti panel.

CC-v32