×

Sütik kezelése

hír
hír

DHD.audio – a lipcsei manufaktúra húsz éves

2016, október

Munkatársaink a hétvégén Lipcsében jártak. Ez az a német város, ahol a DHD modulokat legyártják és elküldik azzal az örök érvényű igazsággal, hogy Never touch a running system!

A DHD audio GmbH 20 éves lett. Ennek apropóján szerveztek egy kis ünnepséget az alapítók és az ott dolgozók. Nem is akármilyent.

A cég két évvel ezelőtt kezdte el megszervezni ennek a mostani estének a műsorát, méghozzá úgy, hogy megalapították a DHD Band zenekart. A dolgozók saját hangszerükbe kapaszkodva gyakoroltak két éven keresztül, minden héten, munka után. Csak azért, hogy méltóképpen megünnepelhessék ezt az estét.

Erre pedig minden okuk megvan, a világ számos országának legnagyobb stúdióiban működik DHD rendszer Svájcban, Spanyolországban, Svédországban, Norvégiában, Finnországban, Dániában, Franciaországban, Olaszországban, Hollandiában, Belgiumban, Luxemburgban, az Egyesült Királyságban a BBC-ben, Ausztriában, Magyarországon, Lengyelországban, Oroszországban, Ausztráliában, Francia Guyanaban, Tunéziában, Marokkóban, Törökországban, Malajziában, Szingapúrban, Kínában, Koreában, Japánban és természetesen Németországban.

A cég folyamatosan növekszik és fejleszt.

Gratulálunk a húsz évhez!