×

Sütik kezelése

tudástár
tudástár

DEVA Broadcast DB90 – Compact IP Audio codec -bemutató

2017, február

A DB90-RX egy igen magas minőségű dekódoló eszköz. Támogatja a HE-AAC1, HE-AAC2, MPEG-1 Layer 3 és a PCM formátumokat is.
Az erős DSP processzorral bármelyik analóg vagy digitális kijáraton, valós időben történik a dekódolási folyamat.

Kicsi, kompakt, így gyorsan és egyszerűen integrálható meglévő audió rendszerekbe, mellyel az interneten keresztül rögtön, helyszínek ezrei válnak elérhetővé az egész világon. A DB90-TX bármely PC-ről, PDA-ról vagy mobiltelefonról menedzselhető böngészőn keresztül.

A DB90-RX fő, IP forrása mellett, rendelkezik biztonsági forrásokkal is a magasabb stabilitás érdekében. Ha az elsődleges forrás jele eltűnik, az eszköz átkapcsol az első elérhető biztonsági forrásra. Miután a fő jel visszatért, a DB90-RX automatikusan visszaáll arra. A biztonsági hangforrások sorrendje könnyen változtatható, az igényeknek megfelelően.

A DB90-RX egy HTML5 alapú felülettel használható, rádióközvetítéshez, internet rádióhoz, stúdióhoz – egy adó bekötésével – és VoIP alkalmazásokra. Kompatibilis minden online rádió rendszerrel – beleértve az Icecast-et és a Shoutcast-ot – és támogatja a Real Time Protocol (RTP) kapcsolatot is.